Societatea noastra asigura, pentru toti clientii sai, transportul deseurilor colectate la locurile de depozitare sau tratare !


 

Compania Flomir Prest asigura servicii pentru decontaminarea de rezervoare cu combustibil, realizate in conformitate cu prevederile legale aflate in vigoare


Operatiunea de spalare a cisternelor, si anume, a pieselor si rezervoarelor componente, reprezinta una din conditiile esentiale pentru functionarea optima a acestora. Daca sunteti in cautarea unor astfel de servicii, firma Flomir Prest va sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens.

Despre noi

Suntem o companie care doreste protejarea mediului inconjurator, care este constienta de importanta acestuia si de impactul pe care il are asupra sanatatii noastre. De aceea, ne-am gandit sa facem ceva in aceasta privinta si sa reciclam deseuri periculoase, hartie si mase plastice. Daca esti o persoana interesata de binele mediului si de sanatatea ta, te invitam sa ne sprijini in aceste actiuni, si sa fii alaturi de noi.

Flomir Prest ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie umede sau uscate, de aceea s-a specializat si in colectarea de uleiuri uzate, precum si slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. De asemenea, transportul deseurilor este asigurat tot de catre companie, prin recipiente speciale de stocare.

Din gama de servicii oferite de catre Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi.

Flomir Prest executa lucrari de decontaminare a solului cu hidrocarburi la cele mai avantajoase tarife. Problema decontaminarii solurilor reprezinta una dintre activitatiile complexe din domeniul protectiei mediului. In aplicarea metodei si tehnologiei celei mai adecvate pentru depoluarea solului infestat, trebuie sa se tina cont de cateva aspecte esentiale, si anume: durata actiunii de depoluare, costurile, si nu il ultimul rand, de efectele secundare care pot aparea in timpul sau ulterior actiunii de decontaminare.

Infestarea cu combustibil a solului poate avea urmari grave asupra suprafetei respective, mai ales daca portiunea este una intinsa. Un aspect important de care depinde succesul operatiunii de decontaminare il reprezinta promptitudinea cu care este demarata aceasta. Zona este inchisa traficului, iar metodele folosite variaza in functie de gravitatea infestarii.

Flomir Prest va sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens, garantandu-va totodata seriozitate si actionarea rapida in scopul rezolvarii acestei probleme.

 

Preturile sunt negociabile functie de cantitatea si durata serviciilor.