Persoana de contact    Mitran Florica   TELEFON: 0724 56 23 80

Flomir Prest din Constanta , firma autorizata in gestionarea deseurilor, ofera clientilor sai servicii de colectare pentru uleiuri uzate, provenite dintr-o gama variata de industrii.

Uleiurile uzate sunt substantele rezultate in urma proceselor specifice diferitelor industrii, cum ar fi cea auto sau constructoare de masini, unde sunt obtinute ca urmare a expunerii unor temperaturi ridicate, sau industria alimentara. Deoarece acestea nu sunt biodegradabile, colectarea lor intr-un mod corespunzator este esentiala pentru protejarea sanatatii populatiei, si nu in ultimul rand, a mediului inconjurator. Mai mult, exista si legi care cer reciclarea in conditii optime a uleiurilor uzate, companiile ce nu respecta aceste prevederi riscand sanctiuni drastice.

Pentru colectarea intr-un mod eficient si legal al uleiurilor uzate din Constanta  , indiferent de domeniul din care provin acestea, firma Flomir Prest va sta la dispozitie, asigurandu-va totodata transportul substantelor in cadrul spatiilor special amenajate in scopul depozitarii sau tratarii acestora. Compania dispune de echipamente si utilaje specifice acestei operatiuni, raspunzand prompt oricarei solicitari venita in acest sens.
Compania Flomir Prest efectueaza operatiuni de colectare pentru slamuri industriale in Constanta  , respectand intocmai prevederile legale in ceea ce priveste acest procedeu.

Slamul este amestecul ce provine in urma prelucrarii de minereuri, carbuni, etc. Acesta are in componenta apa si particule de substante minerale. Daca nu sunt colectate intr-un mod eficient, slamurile pot dauna mediului inconjurator, si implicit sanatatii noastre. Astfel de operatiune poate fi realizata doar de catre firme specializate in acest domeniu, si cel mai important, autorizate pentru aceste tipuri de servicii.

operatiunea de spalare a cisternelor in Constanta , si anume, a pieselor si rezervoarelor componente, reprezinta una din conditiile esentiale pentru functionarea optima a acestora. Daca sunteti in cautarea unor astfel de servicii, firma Flomir Prest va sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens.

Functionarea la capacitati maxime sau de-a lungul unei perioade indelungate de timp favorizeaza depunerea de praf, precum si a substantelor dintre cele mai diverse pe suprafetele componente a acestor utilaje. Pentru o curatare eficienta, cisternele necesita operatiuni realizate de catre profesionisti, intrucat beneficiarii nu dispun de echipamentele si substantele specifice.

Compania Flomir Prest din Constanta pune la dispozitie clientilor sai servicii profesionale de curatare, indiferent de tipul sau dimensiunea utilajului, stadiul in care acestea se afla din punct de vedere al murdariei nereprezentand o problema. Astfel de operatiuni pot fi efectuate asupra cisternelor ce provin din diferite domenii si industrii.

In societatea zilelor noastre, cele mai des intalnite forme de poluare sunt: poluarea apei, poluarea solului, poluarea aerului (atmosferica). Aceste elemente de baza vietii omenesti se pare ca sunt si cele mai afectate de actiunile iresponsabile ale fiintei omenesti. Principala cauza a acestor poluari este reprezentata de seria interminabila de uleiuri uzate care, in mod inconstient, ajung in natura fara ca cei responsabili sa constientizeze pericolele ulterioare. O firma care lupta impotriva acestor poluari prin serviciile de colectare a uleiurilor uzate pe care le ofera este Flomir Prest din Constanta.

Firma din judetul  Constantabeneficiaza de autorizatii in gestionarea deseurilor, oferind clientilor sai servicii de colectare pentru uleiuri uzate, provenite dintr-o gama variata de industrii. Indiferent ca vorbim de industria auto sau constructoare de masini, industria chimica, agricultura sau industria alimentara, uleiurile rezultate din aceste domenii de activitate sunt la fel de periculoase pentru mediu inconjurator si pentru sanatatea noastra de toate zilele. Pentru ca nu sunt biodegradabile, colectarea lor intr-un mod corespunzator este esentiala. Mai mult, ministerele responsabile cu protectia mediului au elaborat legi destul de dure care pedepsesc firmele care nu respecta conditiile de mediu in reciclarea uleiurilor.

Astfel, indiferent ca vorbim de un atelier auto, unde uleiurile provenite de la masini in urma service-urilor sunt in cantitati destul de mari, sau de un fast-food, unde de asemenea rezulta cantitati impresionante de uleiuri uzate din procesul de prajire, contactare unei firme specializate in colectarea acestora, precum Flomir Prest, este o garantie a calitatii si a asigurarii ca totul decurge conform legilor in vigoare.

In lipsa colectarii acestor uzate, acestea ar putea ajunge extrem de rapid in reteaua de canalizare, careia i-ar provoca probleme de intretinere si in final, in apele raurilor si implicit in apa oceanelor, pe care le-ar polua. Marile aglomerari urbane dispun de statii sofisticar de epurare, insa cand vine vorba de uleiuri, acestea nu reusesc sa elimine nici macar jumatate din produsii continuti in componenta acestora. Rezulta astfel o grava problema de mediu, care cu greu va putea sa fie neutralizata.

Deseurile de ulei si grasimi vegetale sint reciclabile, insa din pacate majoritatea acestora ajung in sistemul de canalizare si hrana animalelor, ceea ce este cu desavarsire interzis prin lege in U.E.. Eliminarea acestor efecte nefavorabile este posibila daca aceste deseuri sint colectate, tratate, filtrate si reintroduse in circuitul economic sub alta forma. In serviciul de colectare al uleiurilor uzate, compania Flomir Prest dispune de echipamente si utilaje specifice acestei operatiuni, raspunzand prompt oricarei solicitari venita in acest sens.

Asadar, cand sunteți constienti de poluarea pe care o poate face uleiul uzat si de faptul ca o multime de fiinte umane sau vietuitoare ale naturii vor muri, faceti primul pas si apelati la serviciile profesionistilor in protectia mediului de la Flomir Prest.

Din gama extinsa de servicii oferite de catre Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi. asigura transportul deseurilor prin recipiente speciale de stocare.

Date de contact:


Telefon: 0724 56 23 80