Persoana de contact    Mitran Florica   TELEFON: 0724 56 23 80

Flomir Prest din Cluj, firma autorizata in gestionarea deseurilor, ofera clientilor sai servicii de colectare pentru uleiuri uzate, provenite dintr-o gama variata de industrii.

Uleiurile uzate sunt substantele rezultate in urma proceselor specifice diferitelor industrii, cum ar fi cea auto sau constructoare de masini, unde sunt obtinute ca urmare a expunerii unor temperaturi ridicate, sau industria alimentara. Deoarece acestea nu sunt biodegradabile, colectarea lor intr-un mod corespunzator este esentiala pentru protejarea sanatatii populatiei, si nu in ultimul rand, a mediului inconjurator. Mai mult, exista si legi care cer reciclarea in conditii optime a uleiurilor uzate, companiile ce nu respecta aceste prevederi riscand sanctiuni drastice.

Pentru colectarea intr-un mod eficient si legal al uleiurilor uzate din Cluj , indiferent de domeniul din care provin acestea, firma Flomir Prest va sta la dispozitie, asigurandu-va totodata transportul substantelor in cadrul spatiilor special amenajate in scopul depozitarii sau tratarii acestora. Compania dispune de echipamente si utilaje specifice acestei operatiuni, raspunzand prompt oricarei solicitari venita in acest sens.
Compania Flomir Prest efectueaza operatiuni de colectare pentru slamuri industriale in Cluj, respectand intocmai prevederile legale in ceea ce priveste acest procedeu.

Slamul este amestecul ce provine in urma prelucrarii de minereuri, carbuni, etc. Acesta are in componenta apa si particule de substante minerale. Daca nu sunt colectate intr-un mod eficient, slamurile pot dauna mediului inconjurator, si implicit sanatatii noastre. Astfel de operatiune poate fi realizata doar de catre firme specializate in acest domeniu, si cel mai important, autorizate pentru aceste tipuri de servicii.

operatiunea de spalare a cisternelor in Cluj, si anume, a pieselor si rezervoarelor componente, reprezinta una din conditiile esentiale pentru functionarea optima a acestora. Daca sunteti in cautarea unor astfel de servicii, firma Flomir Prest va sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens.

Functionarea la capacitati maxime sau de-a lungul unei perioade indelungate de timp favorizeaza depunerea de praf, precum si a substantelor dintre cele mai diverse pe suprafetele componente a acestor utilaje. Pentru o curatare eficienta, cisternele necesita operatiuni realizate de catre profesionisti, intrucat beneficiarii nu dispun de echipamentele si substantele specifice.

Compania Flomir Prest din Cluj pune la dispozitie clientilor sai servicii profesionale de curatare, indiferent de tipul sau dimensiunea utilajului, stadiul in care acestea se afla din punct de vedere al murdariei nereprezentand o problema. Astfel de operatiuni pot fi efectuate asupra cisternelor ce provin din diferite domenii si industrii.