Oferim clientilor nostri consultanta in procesul de colectare si tratare a reziduurilor in Calarasi, prin solutii personalizate in acest sens si recomandari la montarea, automatizarea si utilizarea instalatiilor de procesare a deseurilor.

Toate aceste servicii sunt menite sa creasca nivelul de siguranta in exploatarea si fabricarea petrolului, cu mai putine daune asupra planetei.


Suntem o companie care doreste protejarea mediului inconjurator, care este constienta de importanta acestuia si de impactul pe care il are asupra sanatatii noastre. De aceea, ne-am gandit sa facem ceva in aceasta privinta si sa reciclam deseuri periculoase, deseuri nepericuloase in Calarasi. Daca esti o persoana interesata de binele mediului si de sanatatea ta, te invitam sa ne sprijini in aceste actiuni, si sa fii alaturi de noi.

Flomir Prest ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie umede sau uscate, de aceea s-a specializat si in colectarea de uleiuri uzate, precum si slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. De asemenea, transportul deseurilor este asigurat tot de catre companie, prin recipiente speciale de stocare.

Din gama de servicii oferite de catre Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi.
- activitati de curatari decantoare si rezervoare in orasul Calarasi
- servicii de ecologizari de sol in orasul Calarasi
- servicii de decontaminare soluri contaminate cu hidrocarburi  in Calarasi
- curatare rezervoare de combustibili  petroliere in orasul Calarasi , curatare cisterne, vagoane cisterna etc.
- colectare, prelucrare si tratarea deseurilor periculoase in orasul ,in  Calarasi lichide si solide
- curatare echipamente si utilaje industriale in Calarasi


Din categoria deseurilor nepericuloase pe care le putem colecta, enumeram cateva:

- ape industriale
- emulsii,uleiuri uzate ,filtre de ulei, motorina etc, materiale plastice
- amestecuri de grăsimi şi uleiuri de la separarea amestecurilor apă/ulei din sectorul uleiurilor şi grăsimilor comestibile
- altele.Persoana de contact    Mitran Florica   TELEFON: 0724 56 23 80