Flomir Prest Srl una din cele mai importante companii ce presteaza servicii de ecologizare in Buzau, obiectul sau de activitate fiind orientat in special inspre rezervoarele si recipientele de petrol din industrie. Compania se ocupa in principiu cu ecologizarea si curatarea rezervoarelor, intermediind si colectarea, tratarea sau eliminarea reziduurilor de petrol.

Poluarile accidentale cu petrol, uleiuri arse sau alte substante agraveaza in fiecare an starea planetei, motiv pentru care se  intervine asupra acestui aspect cu solutii eficiente in protectia mediului. Experienta specialistilor nostri este de peste 16 ani in domeniu in ceea ce priveste serviciile de ecologizare precum: curatare si dezafectare rezervoare, bazine si bataluri din Buzau, intermediere in colectare si tratare reziduuri, precum si interventie la poluari si decopertarea solului infestat.

Oferim clientilor nostri consultanta in procesul de colectare si tratare a reziduurilor in Buzau, prin solutii personalizate in acest sens si recomandari la montarea, automatizarea si utilizarea instalatiilor de procesare a deseurilor.

Toate aceste servicii sunt menite sa creasca nivelul de siguranta in exploatarea si fabricarea petrolului, cu mai putine daune asupra planetei.


Suntem o companie care doreste protejarea mediului inconjurator, care este constienta de importanta acestuia si de impactul pe care il are asupra sanatatii noastre. De aceea, ne-am gandit sa facem ceva in aceasta privinta si sa reciclam deseuri periculoase, deseuri nepericuloase in Buzau. Daca esti o persoana interesata de binele mediului si de sanatatea ta, te invitam sa ne sprijini in aceste actiuni, si sa fii alaturi de noi.

Flomir Prest ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie umede sau uscate, de aceea s-a specializat si in colectarea de uleiuri uzate, precum si slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. De asemenea, transportul deseurilor este asigurat tot de catre companie, prin recipiente speciale de stocare.

Din gama de servicii oferite de catre Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi.
- activitati de curatari decantoare si rezervoare in orasul Buzau
- servicii de ecologizari de sol in orasul Buzau
- servicii de decontaminare soluri contaminate cu hidrocarburi  in
- curatare rezervoare de combustibili  petroliere in orasul Buzau, curatare cisterne, vagoane cisterna etc.
- colectare, prelucrare si tratarea deseurilor periculoase in orasul ,in  Buzau lichide si solide
- curatare echipamente si utilaje industriale in Buzau
-curatare nave petroliere in Buzau
-vopsire industriala instalatii industriale sau rezervoare in Buzau

Din categoria deseurilor nepericuloase pe care le putem colecta, enumeram cateva:

- ape industriale
- emulsii,uleiuri uzate ,filtre de ulei, motorina etc, materiale plastice
- amestecuri de grăsimi şi uleiuri de la separarea amestecurilor apă/ulei din sectorul uleiurilor şi grăsimilor comestibile
- altele.Persoana de contact    Mitran Florica   TELEFON: 0724 56 23 80